Medlemskap i Sortland hundeklubb

Hvordan blir jeg medlem?

1. Om du allerede er medlem i en klubb og/eller NKK, kan du logge deg inn på "Min side på NKK.no og legge inn "Sortland Hundeklubb" i tillegg til den klubben du allerede har.

2. Om du ikke er medlem fra før, kan du gå via denne linken og melde deg inn:

Pris medlemskap:

Det koster kr. 300,- i året for å være medlem hos oss. I tillegg må man være medlem av nkk for å ha tilknytning til andre hundeklubber. Grunnkontigenten hos NKK koster kr.220,- (år:2018)

Fordeler for å melde seg inn i Sortland Hundeklubb:

• Trene gratis på sommeren på klubbens treningsbane

• Trene inne på gamle meieriet på vinteren (Pga. høy leie, betaler medlemmene litt i mnd. for å trene her)

• Rabatter på kurs som kjøres i regi klubben

• Eget klubbhus hvor du kan møte andre med samme interesse

• Være med gratis på temakvelder

• 30% på hundeutstyr(Unntatt hundebur) og 25% på hundevaskeriet ved kjøp av verdinøkkel hos dyrebutikken Harjos zoo som er lokalisert på Sortland

• Nkk`s medlemsblad Hundesport

• Øvrige rabatter som NKK`s medlemmer får, leser du HER

Hvem er klubben for?

Sortland hundeklubb er åpen for eiere av både rasehunder og blandingshunder.

Aktiviteten i klubben er variert med treninger, konkurranser, sosialt samvær, utstillinger, kurs og mye mer.