Styret 2018/2019

Styreleder/facebook/Web-Ansvarlig:

Mona Hansen

Mobil: 909 39 939

Mona startet sin første hund med en Landseer. Der ble det etterhvert oppdaget mye allergier og hunden ble

dessverre ikke gammel. Hund nr. 2 ble en Eurasier og et par år etter en Samojed. Hun tar ulike kurs innimellom,

men trekk og tur i skog med kløv og dyrsadferd er størst interesse for tiden.

Nestleder

Ann Tove Halvorsen

Mobil:917 32 585

Styremedlem/Rallylydighet

Heidi Rogn-Sørensen

Mobil: 990 40 753

Heidi har hatt puddel og briard tidligere, har nå to nedklipte schapendoes og ei havanaise.

Startet Kennel Blåbyen for endel år tibake, men har til nå ikke hatt kull pga katarakt på begge schappene.

Håpet er at havanaisen skal berike dem i fremtida. Utstilling har vært og er fremdeles en av deres aktiviteter.

Heidi har vært mye aktiv både i LP og spor tidligere, trener nå rallylydighet og vil også trene agility siden

hundene er av den veldig aktive typen. Har nybegynnerkurs i rally og satser på videregående der, samt kurs i agility.

2. Styremedlem/Kasserer

Tove Pedersen

Mobil: 484 17 000

3. Styremedlem/Sekretær/Agility

Elisabeth Steffensen

Mobil: 480 21 583

Elisabeth har hatt Jack Russell terrier siden 2008, og har et lite oppdrett av rasen under kennelnavnet "Everbright".

I 2017 kom Elliot i hus også, som er av rasen Australian Shepherd. For noen år tilbake var blodspor og

ettersøkstrening Elisabeth`s store interessefelt, men de siste årene er det trening og konkurranse innenfor agility

og rallylydighet som har vært hovedfokuset. Reiser også ved jevne mellomrom på utstilling med hundene. Elisabeth

har gått flere agilitykurs, og er også utdannet figurant for MH.

4. Styremedlem

Einar Eliassen

Mobil: 483 54 534

1. Vara:

Jarle Pettersen

Mobil:

Jarle har en veldig aktiv ung Clumber Spaniel med navnet Eddy. De driver ennå å venner han til å møte flere hunder

samtidig da han er litt nervøs ennå på dette, samt å lære han hverdags lydighet.

2. Vara

Natalia Vian

Mobil: 482 60 136

Nathalia har en Kerry blu terrier ved navn Nico. Det er lite trenings aktiviteter med Nico for tiden.

Nathalia og Nico har prøvd seg på blod spor og agility. Agility likte de veldig godt, og tenker å forsette.

Hun har hørt fra spesialister at Nico har naturlig talent til agility. Det er litt verre med henne som har lite talent til agility,

og plages litt med å huske bevegelser. Har ingen relevant utdannelse . Planlegger å trene på agility.