Blåbyustilling 2018

Blåbyutstillingen 2018 arrangeres den 22 og 23 september.

For booking av parkeringsplasser sendes mail til: post@sortland-hundeklubb.no. Vi har 4 HC plasser. Om det ønskes å booke disse, må det vises frem HC-bevis.

OPPMØTETID UTSTILLERE:

På utsendt PM står det kl. 08.00 og 08.29 hos noen. Det er for disse oppmøtetid kl. 08.30.

NB: Bedømmelsen for eksteriør starter kl. 08.30.

Beklager denne feilen.

Dommere til årets utstilling:

Christine Sonberg, Markku Kipinä, Jasna Matejcic, Vilmos Kardos, Karl Erik Johansson.

Alle dommere er reserve for hverandre. Dommere som nylig har dømt i nord, blir ikke satt opp på samme rase de dømte der.

Valper i alle raser får stille. Dette må sendes på mail til klubben for påmelding. Dette legges inn etter fristen er gått ut.

Dommerstatistikk 22.09

Dommerstatistikk 23.09

PM Sortland hundeklubb 22.09

PM Bjerkvik hundeklubb 23.09

Om Blåbyhallen

Utstillingen foregår innendørs og arrangeres i Blåbyhallen på Sortland, som ligger rett sør om Sortland Sentrum.

Blåbyhallen har gode fasiliteter og er kjent for god ventilasjon, flotte toalettforhold og god plass.

Det vil bli satt opp eget område for klipp og stell, og det er mulighet for oppvarming før du skal i ringen.

Barn og hund

I barn og hund konkurransen får barna muligheten til å selv være utstiller, men dommeren bedømmer etter barnets kontakt med hunden, hvordan barnet tar imot informasjon og i forhold til hvordan barnet plasserer seg i forhold til dommeren og selvfølgelig hvordan barnet håndterer hunden.

Alder:

Vi har grupper for under 10 år og over 10 år. Utover dette er det opp til foreldre/foresatte selv å vurdere om barnet klarer å handle hunden.

Vi setter opp store skilt som er lette å se, slik at det skal være så enkelt som mulig å finne frem til vår utstilling.

Hjertelig velkommen.

Betaling fra utland: